LIDT OM SIGMA SWIM BIRKERØD

Sigma Swim Birkerød er en af landets store svømmeklubber, både på bredde og elite.

Vi er en klub med visioner om at svømning skal være for alle. Dermed satser vi ikke kun på enten elite eller bredde, men ønsker at være lige gode i begge afdelinger. I klubbens svømmeskole, hvor al børneundervisning foregår er der ca 900 aktive børn i alderen 4-15 år og ca 35 trænere tilknyttet.

Vi lægger stor vægt på kvaliteten af undervisningen i vores velfungerende Svømmeskole og forsøger hele tiden af udvikle både vores koncept samt vores trænere, så vi hele tiden kan tilbyde svømmetilbud i top klasse.

Vores elite trup er også en af vores helt store indsatsområder. Sammen med Allerød Svømmeklub dannes grundlaget for det elitære startfællesskab SIGMA Nordsjælland, som siden 1998 har skaffet klubberne adskillige mesterskaber på nationalt plan, samt dannet fundament for topsvømmere med internationalt niveau.

Herudover har vi en gruppe tilbud til unge og voksne, der enten ønsker at vedligeholde deres svømning eller lære at svømme. Især vores crawl-hold for voksne er et stort tilløbsstykke.

I maj 2009 startede vi Sigma Triathlon, som et helt nyt tiltag i klubben. Det er hurtigt blevet en stor succes både for herre og damer. Vi har et meget stort og velfungerende "Ladies" hold med over 20 kvinder tilknyttet. Herdover har vi en grupper af både Elite herrer og "Age-group" herrer, der begge har leveret flotte præstationer i diverse stævner siden klubbens start.

Velkommen til Birkerød Svømmeklub.